En nu aan het werk!

Gisteren naar Maastricht geweest. Aanbieding via de krant, retourtje, inclusief lunch voor € 20. Upgraden voor € 7,50 voor 1e klas. Hebben we lekker gedaan, zodat je meer kans hebt dat je kan zitten. Nou goed voorzien!

De heenreis liep heel voor spoedig. Van Apeldoorn naar Utrecht en van Utrecht naar Maastricht. Daar echt heerlijk geluncht bij Coffeelovers. Daarna naar de Vrijthof gewandeld. Daar wat gedronken en toen terug naar het station. Tot Sittard geen probleem, alleen daar kregen we te horen dat er na Weert geen treinen reden in verband met een sein wissel storing. In Weert moesten we overstappen op een stoptrein naar Eindhoven. We hadden nog net zitplek in klasse 1! En warm in die trein. Poehe.

In Eindhoven rende iedereen naar de Intercity naar Den Bosch. Die zat zo vol. Wij dachten, we pakken gewoon de volgende. Wij hebben geen haast. De volgende ging al een kwartier later, en nog de helft niet zo vol. En toen de volgende mededeling, er was een stroomstoring, dus er reed helemaal geen trein. Oke, een halfuur later. Hehe, we zijn op weg. Ja een slakkengangetje, want er zat een goederentein voor ons. Maar goed, al met al waren we meer dan een uur later op station Utrecht. Daar wat gegeten, en toen gelukkig wel, met een sneltreinvaart naar Apeldoorn. Wat een reis.

Maar een hele leuke dag.

En nu ga ik aangiftes loonheffing doen van de maand juli. Waarna ik alweer met de 1e lonen van augustus kan beginnen, want ik heb al weer uurtjes binnen.

Advertenties